Over ons!

Wie is Syllies en wat is een zorgopvang?

Wie is Syllie's?

Syllie's Hondenzorgopvang heeft als doel tijdens de opvang het welzijn van de hond voorop te stellen. Elke hond is op zijn beurt uniek. Dit betekent dat elke hond een andere vorm van begeleiding, verzorging en aandacht nodig heeft. Vergelijk een pup met een bejaarde hond. Bij ons wordt de opvang afgestemd op ieders persoonlijkheid.
STRESS
Uit onderzoek is gebleken dat honden in een heftige stresssituatie, binnen 2-15 minuten het hoogste niveau van stress bereikt kunnen hebben. Na zo'n situatie duurt het 2 t/m 6 dagen, voordat zijn adrenaline gehalte weer zijn neutrale niveau bereikt heeft. Veel agressieproblemen komen voort uit stress.
Syllie's Hondenzorgopvang is er op gebrand elke hond tijdens de opvang aan zo min mogelijk negatieve stress bloot te stellen.Dit doen wij door continue begeleiding en toezicht te houden. 

Hoe werkt het transport?

Net als u willen wij dat uw hond op verantwoorde wijze vervoerd wordt.
Daarom werken wij met moderne bussen met voldoende ruimte om elke hond een eigen vaste plek te geven. Kleine honden of puppen worden in benches vervoerd. Dit geeft steun tijdens het rijden, maar vooral VEILIGHEID. Er is geen neuscontact tijdens de rit. Hierdoor worden conflicten voorkomen en blijft de rit voor uw hond een positieve ervaring. Het transport moet voor de hond zo min mogelijk stress opleveren. Wij kunnen stellen dat we een specialist zijn in het vervoeren van honden.

Welke honden kunnen mee:

  • Elke sociale hond in de leeftijd van 8 weken tot en met de bejaarde hond.
  • Honden met een lichte handicap.
  • Honden met medicijngebruik.
  • Honden die niet alleen kunnen zijn.
  • Honden die normaal niet los kunnen lopen.
  • Honden die lekker gezond zijn!
  • Dus heeft u zelf een hond en evt problemen met opvang door werk, ziekte, of denkt u dat iemand onze hulp kan gebruiken, of u wilt zelf graag een hond, maar ziet dit niet zitten door uw werktijden,dan kunnen wij u een uitkomst bieden!

John en Grace Wildeman met eigen honden

Wij zijn John & Grace Wildeman, eigenaren van Syllies Hondenzorgopvang. Wij kunnen spreken van een zeer ruime ervaring, we hebben beiden in het verleden diverse hondenrassen gehad, een echt "Hondenleven"! Werken met honden is voor ons het allerleukste beroep om uit te oefenen, je ziet een hond echt veranderen en de reacties van de eigenaren zijn zo leuk! Honden weten vrij snel exact waar ze zijn en hoe het werkt. We stellen hoge eisen aan het veilig transporteren van honden en zorgen voor een leuke dag, huisvesting en verzorging van de dieren. Scholing en Vakbekwaamheid zijn belangrijk voor ons hele team, zoals Rassenkennis, Gedragsherkenning en EHBO voor honden, maar de praktijk leert ons elke dag opnieuw dat het werken in een roedelverband een kunst is, want hoe bevestig je je rang zonder dwang... Wat voor invloed heeft je eigen houding ten opzichte van de groep, hoe behoud je de aandacht, wat te doen bij agressie? Allemaal specifieke zaken die aandacht blijven vragen. Tijdens intakegesprekken bij u thuis, zullen wij u graag voorlichten over onze opvangmethode!

John Wildeman

John WildemanEigenaar

Grace Wildeman

Grace WildemanEigenaar

Over ons

Wij zijn een bedrijf waar mensen met het volste vertrouwen hun trouwe viervoeter achter kunnen laten en waar hun hond alle gelegenheid heeft zich te gedragen als een echte hond. In de laatste jaren heeft Syllie's een zeer succesvol opvangconcept opgebouwd met het oog op het welzijn van de hond, dit door de hond ook echt "hond" te laten zijn. Inmiddels is er ruim 55.000x een hond opgevangen volgens deze bijzondere en unieke methode.

Facebook

Adres

Syllie's V.O.F.

Bezoek en postadres:

Lawickse Allee 174

6709 DB  Wageningen
Nederland

Altijd op afspraak.

 


KvK: 60872721
T: 06 272 39 805
T: 06 524 56 656
E: info@jyvas.nl