Hondenvoer

Bij ons te verkrijgen een natuurlijke hondenvoeding: Rocos

Dit is een hoogwaardige, uitgebalanceerde premium hondenvoeding, 100% natuurlijk, zonder geur, kleur en smaakstoffen, kunstmatige antioxidanten en conserveringsmiddelen.

Waarom Rocos? Alle honden vinden het heerlijk, het voer is vrij van conserveringsmiddelen, smaak,geur en lokstoffen, de geperste brokken zijn 100% natuurlijk, minder volume, lagere maagbelasting, natuurlijke antioxidanten, en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Volledig dierproefvrij en het betreft hoogwaardige grondstoffen met een hoge verteerbaarheid, dus een natuurlijke hondenvoeding voor een gezonde en energieke hond!

Wat kunt u verwachten als u Rocos gaat voeren?

Een glanzende en volle vacht, minder haaruitval, een actieve en levenslustige hond, betere bespiering, minder ontlasting en geen stinkende hond meer.

Over ons

Wij zijn een bedrijf waar mensen met het volste vertrouwen hun trouwe viervoeter achter kunnen laten en waar hun hond alle gelegenheid heeft zich te gedragen als een echte hond. In de laatste jaren heeft Syllie's een zeer succesvol opvangconcept opgebouwd met het oog op het welzijn van de hond, dit door de hond ook echt "hond" te laten zijn. Inmiddels is er ruim 55.000x een hond opgevangen volgens deze bijzondere en unieke methode.

Facebook

Adres

Syllie's V.O.F.

Bezoek en postadres:

Lawickse Allee 174

6709 DB  Wageningen
Nederland

Altijd op afspraak.

 


KvK: 60872721
T: 06 272 39 805
T: 06 524 56 656
E: info@jyvas.nl