Diensten

Ons volledige diensten aanbod

Syllie's bootst de omgeving van de thuissituatie, dus zonder kennels, zoveel mogelijk na in de opvang.
Syllie's past deskundigheid toe over hondengedrag, hondentaal en ontwikkeling.
Syllie's werkt aan het voorkomen van stress, voorkomt daardoor overlast.
Syllie's past specifieke en persoonlijke begeleiding toe, waardoor opvang van vrijwel iedere hond mogelijk is.

De hondenzorgopvang is bedoeld voor opvang van honden van vrijwel alle leeftijden en alle rassen, maar ook gezonde en zieke honden.

Naast de hondenzorgopvang heeft Syllie's de dienst thuisopvang, bedoeld als service voor klanten die bv op vakantie gaan. Vergrijzing, crisis, werkdruk etc zijn factoren die bepalen dat de druk op de beroepsbevolking toeneemt. Quality time wordt daarom steeds belangrijker en zal een essentieël onderdeel vormen voor het al dan niet kiezen van een hond. Syllie's zal er alles aan doen om eigenaren tegemoet te komen in hun wens om de lasten uit handen te nemen en te zorgen voor een ontzorgde eigenaar en verzorgde hond, die thuis door onze taxidienst wordt opgehaald en aan het einde van de dag weer voldaan thuis wordt gebracht.

Over ons

Wij zijn een bedrijf waar mensen met het volste vertrouwen hun trouwe viervoeter achter kunnen laten en waar hun hond alle gelegenheid heeft zich te gedragen als een echte hond. In de laatste jaren heeft Syllie's een zeer succesvol opvangconcept opgebouwd met het oog op het welzijn van de hond, dit door de hond ook echt "hond" te laten zijn. Inmiddels is er ruim 55.000x een hond opgevangen volgens deze bijzondere en unieke methode.

Facebook

Adres

Syllie's V.O.F.

Bezoek en postadres:

Lawickse Allee 174

6709 DB  Wageningen
Nederland

Altijd op afspraak.

 


KvK: 60872721
T: 06 272 39 805
T: 06 524 56 656
E: info@jyvas.nl